Meander Noord Hengelo - Landelijk en vrijstaande villa's - Architectuurwonen

Uw droomhuis bouwen op Meander Noord Hengelo!

Op vrijdag 4 oktober 2024 zijn de eerste kavels in de verkoop gegaan op Meander Noord in Hengelo. In totaal zijn er in deze eerste fase 64 kavels beschikbaar, waarvan de meeste kavels al in optie zijn. Als de meeste kavels verkocht zijn, start de verkoop van de 2e fase op Meander Noord in Hengelo. De kavels hebben een grootte van 512 m2 tot 1023 m2, prachtige kavelgroottes dus voor één van onze villatypes! Je kunt zich inschrijven via de website van Gemeente Hengelo.

Heb je een kavel op het oog of heb je al een kavel in optie op Meander Noord in Hengelo? Wij staan klaar om jou te helpen bij het bouwen van jouw droomhuis! Wij nemen het hele proces voor je uit handen, van het eerste ontwerp tot de oplevering van jouw ideale woning. Ben je benieuwd of jouw favoriete villatype op je kavel past? Neem dan contact op of plan je eerste, vrijblijvende afspraak in!

Over Architectuurwonen

Laat bij ons je woning betaalbaar bouwen vanuit de architectuur van onze villatypes. Jij kiest je vertrekpunt, de basis, voor je droomvilla en vanaf daar ga je samen met onze huisarchitect jouw unieke villa ontwerpen. Dankzij deze basis bespaar je op architect kosten omdat dit ontwerp al klaar is, én zijn berekeningen van onze calculator al doorgevoerd, waardoor de werkvoorbereider sneller en efficiënter kan werken!

Uw wensen binnen het plan van Meander Noord Hengelo

Wij bieden ruime, vrijstaande woningen die perfect passen in de nieuwbouwwijk Dalmeden. Bij het plan Dalmeden staat het landschap voorop; “het is een groene wijk met landelijk, natuurlijk karakter”, wordt omschreven op de website van de Gemeente Hengelo. Binnen dit plan is er veel vrijheid voor het ontwerpen van je eigen droomhuis! De woning moet wel voldoen aan zowel het bestemmingsplan als het beeldkwaliteitsplan van Meander Noord. Wij helpen je graag om je wensen te combineren met de mogelijkheden binnen het project, zodat we samen een droomhuis met een landelijke uitstraling en hoge kwaliteit kunnen realiseren binnen het woongebied Meander Noord.

Je woning bouwen met Architectuurwonen?

Vraag gratis onze gratis inspiratiegids aan via de website. Hierin vind je meer informatie over Architectuurwonen en kun je onze villatypes en reeds gerealiseerde villa’s bekijken.

Heb je al interesse in een specifiek villatype of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij informeren je graag!

Gratis inspiratiebrochure aanvragen

In onze brochure leest u meer over al onze villatypes en kunt u gerealiseerde villa's bekijken. Daarnaast sturen wij een prijslijst mee met verschillende opties. Op deze manier kunt u even rustig bekijken wat Architectuurwonen u te bieden heeft!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze gratis inspirerende brochure!